Gudang Informasi

Reyting Sonuçları / Game Of Thrones oyuncusundan +18'lik film itirafı : 1 kasım 2021 pazartesi günü ekrana gelen dizi, program ve haber programlarının reyting sonuçları belli oldu.

Reyting Sonuçları / Game Of Thrones oyuncusundan +18'lik film itirafı : 1 kasım 2021 pazartesi günü ekrana gelen dizi, program ve haber programlarının reyting sonuçları belli oldu.
Reyting Sonuçları / Game Of Thrones oyuncusundan +18'lik film itirafı : 1 kasım 2021 pazartesi günü ekrana gelen dizi, program ve haber programlarının reyting sonuçları belli oldu.

Reyting sonuçları, dizi reytingleri, haftalık reyting sonuçları ab ve total sonuçları listesini en hızlı şekilde sizlere ulaştırırız. Total izleyici grubunda birinciliği esra erol'da, ikinciliği arka sokaklar, üçüncülüğü ise müge anlı ile tatlı sert aldı. Nov 01, 2021 · haftalık reyting sonuçları. Kuruluş osman, kanunsuz topraklar, sadakatsiz, barbaroslar, teşkilat, yasak elma, yargı, yalancı, evlilik hakkında her şey, yalan. Ab grubunda ise birinci sırada teşkilat, ikincilikte yargı, üçüncülükte ise gülbin tosun ile fox ana haber yer aldı.

1 kasım 2021 pazartesi günü ekrana gelen dizi, program ve haber programlarının reyting sonuçları belli oldu. EÅŸek sütünde ölüm riski! Kansere iyi geliyor deniliyordu...
Eşek sütünde ölüm riski! Kansere iyi geliyor deniliyordu... from img.acunn.com
Total, ab ve 20+abc1 olarak ölçülen 26 ekim 2021 salı reyting sıralaması… Oct 16, 2021 · 15 ekim 2021 cuma reyting sonuçları. Total izleyici grubunda birinciliği esra erol'da, ikinciliği arka sokaklar, üçüncülüğü ise müge anlı ile tatlı sert aldı. Masumlar apartmanı, ada masalı, masterchef ve evlilik hakkında her şey yapımları arasında reyting birincisi kim? Oct 30, 2021 · 29 ekim 2021 cuma reyting sonuçları. Nov 01, 2021 · haftalık reyting sonuçları. Reyting sonuçları, dizi reytingleri, haftalık reyting sonuçları ab ve total sonuçları listesini en hızlı şekilde sizlere ulaştırırız. 3 ekim 2021 pazar günü yayınlanan dizi ve haberlerin reyting sonuçları belli oldu.

Doğru ve tarafsız reyting sıralaması reyting tv'de

Diziler ve haber bültenleri arasındaki yarışta reyting sonuçları nasıl şekillendi? 15 ekim 2021 cuma günü yayınlanan dizi ve haberlerin reyting sonuçları belli oldu. Total izleyici grubunda birinciliği esra erol'da, ikinciliği arka sokaklar, üçüncülüğü ise müge anlı ile tatlı sert aldı. Masumlar apartmanı, ada masalı, masterchef ve evlilik hakkında her şey yapımları arasında reyting birincisi kim? 29 ekim 2021 cuma günü yayınlanan dizi ve haberlerin reyting sonuçları belli oldu. Total izleyici grubunda birincilikte teşkilat, ikincilikte yargı, üçüncülükte ise gülbin tosun ile fox ana haber yer aldı. Reyting sonuçları ilk 100 program ratingler tv izlenme oranları günlük tv reytingleri rating sıralaması dizi reytingleri Ab grubunda ise birinci sırada teşkilat, ikincilikte yargı, üçüncülükte ise gülbin tosun ile fox ana haber yer aldı. Oct 16, 2021 · 15 ekim 2021 cuma reyting sonuçları. Total izleyici grubunda birinciliği arka sokaklar, ikinciliği esra erol'da, üçüncülüğü ise müge anlı ile tatlı sert aldı. 31 mart pazar günlük reyting sıralaması total grubu sıralaması nasıl oldu? 3 ekim 2021 pazar günü yayınlanan dizi ve haberlerin reyting sonuçları belli oldu. Reyting sonuçları, dizi reytingleri, haftalık reyting sonuçları ab ve total sonuçları listesini en hızlı şekilde sizlere ulaştırırız.

Ab grubunda ise birinci sırada teşkilat, ikincilikte yargı, üçüncülükte ise gülbin tosun ile fox ana haber yer aldı. Oct 27, 2021 · 26 ekim 2021 salı günü yayınlanan dizi ve programların reyting sonuçları merak ediliyor. Oct 04, 2021 · 3 ekim 2021 pazar reyting sonuçları. Diziler ve haber bültenleri arasındaki yarışta reyting sonuçları nasıl şekillendi? Ab grubunda ise birinci sırada kırmızı oda, ikinci sırada aşk mantık.

31 mart pazar günlük reyting sıralaması total grubu sıralaması nasıl oldu? Gizem Memiç - Resim
Gizem Memiç - Resim from img.acunn.com
Ab grubunda ise birinci sırada teşkilat, ikincilikte yargı, üçüncülükte ise gülbin tosun ile fox ana haber yer aldı. Total izleyici grubunda birinciliği arka sokaklar, ikinciliği esra erol'da, üçüncülüğü ise müge anlı ile tatlı sert aldı. 29 ekim 2021 cuma günü yayınlanan dizi ve haberlerin reyting sonuçları belli oldu. Oct 16, 2021 · 15 ekim 2021 cuma reyting sonuçları. Ab grubunda ise birinci sırada kırmızı oda, ikinci sırada aşk mantık. Oct 30, 2021 · 29 ekim 2021 cuma reyting sonuçları. Çukur dizisinden sonra ay yapım'ın yeni iddialı dizisi üç kuruş dün akşam izleyiciyle buluştu. 31 mart 2019 pazar gününün reyting sonuçları açıklandı.

Total izleyici grubunda birinciliği arka sokaklar, ikinciliği esra erol'da, üçüncülüğü ise müge anlı ile tatlı sert aldı.

Masumlar apartmanı, ada masalı, masterchef ve evlilik hakkında her şey yapımları arasında reyting birincisi kim? Kuruluş osman, kanunsuz topraklar, sadakatsiz, barbaroslar, teşkilat, yasak elma, yargı, yalancı, evlilik hakkında her şey, yalan. 3 ekim 2021 pazar günü yayınlanan dizi ve haberlerin reyting sonuçları belli oldu. Reyting sonuçları ilk 100 program ratingler tv izlenme oranları günlük tv reytingleri rating sıralaması dizi reytingleri Oct 16, 2021 · 15 ekim 2021 cuma reyting sonuçları. 15 ekim 2021 cuma günü yayınlanan dizi ve haberlerin reyting sonuçları belli oldu. 31 mart pazar günlük reyting sıralaması total grubu sıralaması nasıl oldu? Doğru ve tarafsız reyting sıralaması reyting tv'de Total izleyici grubunda birincilikte teşkilat, ikincilikte yargı, üçüncülükte ise gülbin tosun ile fox ana haber yer aldı. Ab grubunda ise birinci sırada kırmızı oda, ikinci sırada aşk mantık. Yasak elma, kalp yarası ve masterchef türkiye yapımlarının ekrana geldiği pazartesi gününe bir yeni dizi daha dahil oldu. Total, ab ve 20+abc1 olarak ölçülen 26 ekim 2021 salı reyting sıralaması… Nov 01, 2021 · haftalık reyting sonuçları.

3 ekim 2021 pazar günü yayınlanan dizi ve haberlerin reyting sonuçları belli oldu. Çukur dizisinden sonra ay yapım'ın yeni iddialı dizisi üç kuruş dün akşam izleyiciyle buluştu. Oct 27, 2021 · 26 ekim 2021 salı günü yayınlanan dizi ve programların reyting sonuçları merak ediliyor. Total izleyici grubunda birinciliği arka sokaklar, ikinciliği esra erol'da, üçüncülüğü ise müge anlı ile tatlı sert aldı. Oct 04, 2021 · 3 ekim 2021 pazar reyting sonuçları.

Oct 27, 2021 · 26 ekim 2021 salı günü yayınlanan dizi ve programların reyting sonuçları merak ediliyor. Game Of Thrones oyuncusundan +18'lik film itirafı
Game Of Thrones oyuncusundan +18'lik film itirafı from i.medyafaresi.com
31 mart pazar günlük reyting sıralaması total grubu sıralaması nasıl oldu? Oct 27, 2021 · 26 ekim 2021 salı günü yayınlanan dizi ve programların reyting sonuçları merak ediliyor. Oct 30, 2021 · 29 ekim 2021 cuma reyting sonuçları. Ab grubunda ise birinci sırada teşkilat, ikincilikte yargı, üçüncülükte ise gülbin tosun ile fox ana haber yer aldı. 1 kasım 2021 pazartesi günü ekrana gelen dizi, program ve haber programlarının reyting sonuçları belli oldu. Oct 16, 2021 · 15 ekim 2021 cuma reyting sonuçları. Doğru ve tarafsız reyting sıralaması reyting tv'de 31 mart 2019 pazar gününün reyting sonuçları açıklandı.

Total izleyici grubunda birincilikte teşkilat, ikincilikte yargı, üçüncülükte ise gülbin tosun ile fox ana haber yer aldı.

31 mart 2019 pazar gününün reyting sonuçları açıklandı. 1 kasım 2021 pazartesi günü ekrana gelen dizi, program ve haber programlarının reyting sonuçları belli oldu. Ab grubunda ise birinci sırada teşkilat, ikincilikte yargı, üçüncülükte ise gülbin tosun ile fox ana haber yer aldı. Kuruluş osman, kanunsuz topraklar, sadakatsiz, barbaroslar, teşkilat, yasak elma, yargı, yalancı, evlilik hakkında her şey, yalan. Masumlar apartmanı, ada masalı, masterchef ve evlilik hakkında her şey yapımları arasında reyting birincisi kim? 3 ekim 2021 pazar günü yayınlanan dizi ve haberlerin reyting sonuçları belli oldu. Reyting sonuçları, dizi reytingleri, haftalık reyting sonuçları ab ve total sonuçları listesini en hızlı şekilde sizlere ulaştırırız. Total izleyici grubunda birinciliği esra erol'da, ikinciliği arka sokaklar, üçüncülüğü ise müge anlı ile tatlı sert aldı. 31 mart pazar günlük reyting sıralaması total grubu sıralaması nasıl oldu? 29 ekim 2021 cuma günü yayınlanan dizi ve haberlerin reyting sonuçları belli oldu. Ab grubunda ise birinci sırada kırmızı oda, ikinci sırada aşk mantık. Oct 04, 2021 · 3 ekim 2021 pazar reyting sonuçları. Total izleyici grubunda birinciliği arka sokaklar, ikinciliği esra erol'da, üçüncülüğü ise müge anlı ile tatlı sert aldı.

Reyting Sonuçları / Game Of Thrones oyuncusundan +18'lik film itirafı : 1 kasım 2021 pazartesi günü ekrana gelen dizi, program ve haber programlarının reyting sonuçları belli oldu.. Diziler ve haber bültenleri arasındaki yarışta reyting sonuçları nasıl şekillendi? Oct 16, 2021 · 15 ekim 2021 cuma reyting sonuçları. Doğru ve tarafsız reyting sıralaması reyting tv'de Total izleyici grubunda birinciliği esra erol'da, ikinciliği arka sokaklar, üçüncülüğü ise müge anlı ile tatlı sert aldı. 3 ekim 2021 pazar günü yayınlanan dizi ve haberlerin reyting sonuçları belli oldu.

Advertisement